Skip to main content

Events

Relatiedag | Ingenieursgroep Nederland

3 oktober – 12:00 – 18:00

We heten je graag van harte welkom op 3 oktober op Papendal voor dé relatiedag van Ingenieursgroep Nederland. Papendal is hét topsportcentrum waar TeamNL zich voorbereid op de Olympische spelen van Parijs in 2024. Een dag die in het teken zal staan van ‘Winnen doen we samen’.

Het definitieve programma zal de komende tijd via LinkedIn en op deze website verder bekend worden gemaakt. We kunnen al een aantal tipjes van de sluier oplichten;

Keynote

De keynote wordt verzorgd door Arko van Brakel, een expert op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en innovatie. Arko is onder andere bekend als oprichter van de eerste Nederlandse Internet Provider, CEO van de Baak en oprichter van het Semco Style Institute. Met zijn boek ‘Ondernemen met Impact’ leert hij zijn publiek hoe zij hun talenten en competenties kunnen inzetten om effectief te reageren op de innovaties, disrupties en veranderingen die de wereld nodig heeft.

Naast inhoudelijke presentaties vanuit onze bedrijven (Maasstad Ingenieurs, Amstelland Ingenieurs & Van Holland Consultancy), mag een rondleiding door het topsportcentrum niet ontbreken. We nodigen onze gasten daarom van harte uit om met ons mee te gaan voor een kijkje achter de schermen, waarbij we wellicht zelfs een glimp kunnen opvangen van onze Olympische toppers.

Voordat we overgaan tot de borrel, wordt de dag afgesloten door een bekende topsporter. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Kortom, meld je snel aan voor deze onvergetelijke relatiedag van Ingenieursgroep Nederland.